Welkom

Welkom
Galligan Advocatuur is specialist op het gebied van arbeidsrecht
Als een druppel in het water valt, heeft dat effect. Er vormen zich kringen en rimpelingen, daardoor komt het water in beweging. Soms groot, soms wat kleiner. Zoals die ene druppel verschil kan maken, zo wil Galligan Advocatuur ook verschil maken. De ene keer kan een klein verschil al een groot effect hebben, de ander keer is daar meer voor nodig. Galligan Advocatuur denkt met uw mee om dat verschil te maken.

Galligan Advocatuur is uw sparringpartner op het gebied van arbeidsrecht.

 

Advocaat Ruth Galligan
Conflicten horen bij het leven en vaak zijn mensen zelf in staat om deze op te lossen. Wanneer dit niet lukt staat Ruth hen graag bij om hen te ondersteunen en/of te begeleiden. Ruth onderscheidt zich door een persoonlijke no-nonsense benadering. Hard als het moet, maar altijd met oog voor de persoonlijke belangen.

Ruth is advocaat sinds 2009. Zij is tevens door de orde van advocaten aangewezen als gespreksleider intervisie. Zij is afgestudeerd in het arbeidsrecht en het algemeen privaatrecht. Ruth heeft jarenlange ervaring in het adviseren van en procederen voor (middel)grote ondernemingen, bestuurders en werknemers.

Sinds 2017 is zij Legal Mediator, MfN geregistreerd. Zij is gespecialiseerd in arbeidsmediation en doet daarnaast ook zakelijke mediations.

Zij is docent en trainer bij verschillende organisaties en zij verzorgt ook trainingen op maat incompany. Daarnaast is zij coach en (buurt)bemiddelaar.

Tevens is zij lid van De Landelijke Vereniging voor Klachtbehandeling psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en integriteit (https://lvkb.nl). Verder maakt zij deel uit van verschillende commissies (bezwaar en klachten) en is zij voorzitter van de ouderenbond.

 

 

Ruth Galligan
mr. Ruth Galligan