Tarieven

Galligan Advocatuur staat zowel particulieren als ondernemers bij.

Uurtarief
Normaliter wordt er op basis van een uurtarief gewerkt. Galligan Advocatuur streeft ernaar om in samenspraak met de cliënt tot een redelijk en gepast uurtarief te komen. Het uurtarief en de totale kosten zijn echter afhankelijk van het type zaak, van de complexiteit en omvang van de zaak.

Vaste Prijs
Bij Galligan Advocatuur is het mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Er geldt dan een vaste prijs voor het overeengekomen doel, dienst of product. Elke zaak en elke cliënt is uniek. De hoogte van de vaste prijs hangt af van de wensen van de cliënt.

Abonnement
Wilt u vaker een beroep doen op Galligan Advocatuur dan bestaat de mogelijkheid dit te doen op basis van een abonnement. Galligan Advocatuur verricht dan alle overeengekomen werkzaamheden tegen een vast maandbedrag. Dit bedrag wordt vooraf gefactureerd. Ook bij de omvang van het abonnement geldt: elke cliënt en elke zaak is uniek. De omvang en prijs van het abonnement wordt dan ook in samenspraak met de cliënt bepaald. Voor abonnementen geldt dat ze aangegaan worden voor de duur van ten minste drie maanden, waarna ze per maand opzegbaar zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Contact
Tel: + 31 6 21635325
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het kantoor is bereikbaar op werkdagen van 9.30 uur tot 17.00 uur.